S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Čo sú to cookies a ochrana osobných údajov Čo sú to cookies a ochrana osobných údajov
OK

reklama

Top produkty

Cena 3,80 EUR
Na sklade
Cena 2,90 EUR
Na sklade
Cena 4,90 EUR
Na sklade

Tovar v akcii

Cena 19,80 EUR
Na sklade
Cena 13,45 EUR
Nie je na sklade
Cena 6,90 EUR
Na sklade

Kontakt

TifanTEX s.r.o.
ul. Hlavná 623
951 36 Lehota pri Nitre
tel: +421 918 046 176
podpora@tifantex.sk
IČO: 45955824
IČ DPH: SK 2023161525

Poštovné - platby

Spôsob dopravy - Suma v EUR s DPH

- Osobný odber v Lehote pri Nitre - 0€
- Balík na zákazníkom zvolenú poštu - 3,90€ (Pri objednávke nad 49€ je to 0€)
- Poštový kuriér - Kuriér SLSP - 3,90€ (Pri hodnote objednávky nad 49€ je to 0€)
- Kuriér spol. DPD - 3,99€  *Neplatí doprava zdarma nad 49€*
- Kuriér DPD pre Českú republiku - 5,90€ *Neplatí doprava zdarma nad 49€*


Spôsoby platby: 

- Platba na dobierku - príplatok 0,90€
- Platba klasickým prevodným príkazom - príplatok 0€

pozn: Doprava zdarma nad 49€ platí len pre Balík na Poštu a pre Kuriéra Slovenskej Pošty. V každom prípade sa ale účtuje poplatok za dobierku 0,90€.

Spôsob dopravy, platby a čas, za aký Vám objednávka príde.

Snažíme sa Vám nákup na našich stránkach čo najviac uľahčiť a aby ste mali z nákupu čo najlepšie pocity. Preto sme pre Vás vybrali tie najvhodnejšie spôsoby dopravy, ktoré si vyberáte už priamo v košíku v prvom kroku. Je ale veľmi dôležité aby ste pri objednávke zadávali správne TelefónMail a Adresu. Prostredníctvom týchto údajov Vás budeme či už my alebo kuriér kontaktovať a nesprávne vyplnenie týchto údajov môže viesť k nevybaveniu objednávky. 

Časté chyby:

V mailovej adrese: mrkvicka@gmail.sk (správne je vždy gmail.com) alebo preklepy napr. gmial.com či nekompletné adresy ako mrkvick@azet.sk (chýba písmenko)
V telefónnom čísle často krát chýba jedna číslica a kuriér ani my Vás nevieme kontaktovať ohľadne objednávky.
V adrese často krát chýba popisné číslo a je uvedená len ulica. Zásielku nevieme odoslať, pretože nevieme, kam presne.

Pokiaľ je nejaký z týchto údajov nesprávne alebo chýba, môže nastať že Vám napríklad nechodia maily o tom, čo sa deje s Vašou objednávkou, alebo kuriér nevie, kam má zásielku doručiť, poprípade sa nevie dovolať skrz chýbajúci číslicu. Odporúčame byť preto obozretný a všetky údaje vyplniť správne.



Spôsoby platby:


Platba na
dobierku:

Pri objednávke a následom doručení ku Vám je platba na dobierku ten najbežnejší spôsob platby. Platíte priamo kuriérovi alebo na pobočke (pošta), priamo pri prevzatí balíku. Odporúčame mať vždy pripravenú hotovosť. Pri kuriéroch je najlepšie si pripraviť presnú hotovosť pretože sa môže stať, že Vám kuriér nebude vedieť väčšiu sumu rozmeniť.



Platba Bankovým prevodom:

Platba bankovým prevodom u Nás prebieha nasledovne:

- zvolíte tento spôsob, odošlete objednávku a čakáte.
- my čo v najkratšom čase skontrolujeme, či všetok objednaný tovar máme na sklade a vytvoríme faktúru, ktorú Vám pošleme na mail.
- všetky údaje k platbe nájdete na faktúre vo Vašom emaily.
- je ale veľmi dôležité uviesť správny mail. Na ten Vám totiž pošleme faktúru a všetky údaje potrebné k prevodu.
- po pripísaní platby na Náš účet (1-2 pracovné dni) Vám objednávku odosielame Vami zvoleným spôsobom


Prečo nemôžete zaplatiť ihneď? Pretože sa občas stane, že pri kontrole tovaru tovar na sklade z akéjkoľvek možnej príčiny nieje, alebo máme napríklad posledný kus a je poškodený a tento produkt Vám nemôžeme odoslať. Vtedy Vás telefonicky kontaktujeme o tejto situácií a dohodneme sa o ďalšom postupe. 


Platba v hotovosti:

Môžete taktiež zaplatiť v hotovosti pri osobnom odbere. Platba je možná len v hotovosti, nieje možné platiť kartou.



Spôsoby doručenia:


Osobný odber


Ak si zvolíte spôsob dopravy osobný odber, Vašu objednávku skontrolujeme, pripravíme a bude na Vás čakať na Našom odbernom mieste na adrese: TifanTEX s.r.o. 951 36 LEHOTA, ul. Hlavná 623. Lehota pri Nitre, otváracie hodiny pre vzorkovú predajňu a teda aj osobné odbery sú nasledujúce: Pondelok až Piatok, od 7:30 do 16:30hod. Pri osobnom odbere je platba možná len v hotovosti, alebo bankovým prevodom vopred.


Balík na poštu


Vašu objednávku Vám odošleme prostredníctvom pošty. Balík na poštu znamená, že vám zásielka príde na Vami zvolenú poštu a tam zostane, pokiaľ si ju neprídete vyzdvihnúť. V tomto prípade Vám nepríde domov oznámenie (žltý papierik) o tom, že Vaša zásielka je na pošte. Vašu objednávku môžete čakať 1 až 2 pracovné dni na vašej pošte po tom, čo Vám mailom príde oznámenie o odoslaní objednávky z našej strany.


Poštový kuriér - Slovensko


Vašu objednávku Vám odošleme prostredníctvom Slovenskej Pošty - kuriérom. Kuriér by Vás mal vopred telefonicky kontaktovať a balík by Vám mal priniesť priamo na Vašu adresu, pokiaľ sa telefonicky nedohodnete inak. Odporúčame mať pripravenú presnú hotovosť. Doručenie je z pravidla približne do 24 hodín od prijatie oznámenia o odoslaní z našej strany.


Kuriér DPD - Slovensko


Vašu objednávku odošleme prostredníctvom kuriérskej spoločnosti DPD. Kuriér by Vás mal vopred telefonicky kontaktovať a balík by Vám mal priniesť priamo na Vašu adresu, pokiaľ sa telefonicky nedohodnete inak. Odporúčame mať pripravenú presnú hotovosť. Doručenie je z pravidla približne do 24 hodín od prijatie oznámenia o odoslaní z našej strany.


Kuriér DPD - Česká republika

Ak si objednávate do Českej republiky, potom Vašu objednávku odošleme prostredníctvom kuriérskej spoločnosti DPD. Kuriér by Vás mal vopred telefonicky kontaktovať a balík by Vám mal priniesť priamo na Vašu adresu, pokiaľ sa telefonicky nedohodnete inak. Odporúčame mať pripravenú presnú hotovosť. Doručenie je z pravidla medzi 48 až 72h od prijatie oznámenia o odoslaní z našej strany. Platba v hotovosti prebieha v tomto prípade v Českých korunách.









Army shop Nitra

Páči sa Vám vojenský "army" štýl? Ste zberateľom originálneho vojenského výstroja a vybavenia? A je Vaším koníčkom vojenská história a zaujímate sa aj o armádne vybavenie? Láka Vás dobrodružstvo a príroda? Radi táboríte a príroda je Vaším druhým domovom?

potom vitajte v army shope nitra ...

Začneme oblečením, ktoré si v poslednej dobe získalo a stále viac získava svojich priaznivcov "maskáče" toto oblečenie známe z dôb pred 30 rokov, pre niekoho v tej dobe neznáme, dnes už poznajú takmer všetci. V dobe pred 30 mi rokmi boli maskáče populárne len u hubárov, rybárov, trampistov a samozrejme na maskáče nedali dopustiť milovníci "čundrov" Dnes môžeme maskáče zaradiť medzi originálne a štýlové oblečenie, ktoré si získava obľubu a popularitu v každej vekovej kategórii a každého pohlavia. Maskáče jednoducho musíte mať!


Chcete byť príťažlivá? Kto by nechcel? Skúste dámske maskáče!

damske maskacePôvodný zmysel a využitie maskáčov ako camouflage oblečenia stráca v dnešnej dobe akosi zmysel, prvotnou úlohou maskáčov bolo totiž čo najlepšie splynutie s prostredím v ktorom sa nachádzate (a preto ich vymysleli pre armádu, inak by možno ani nikdy neboli, čím sa zase potvrdila smutná pravda, že za vojny vývoj napreduje rýchlejšie) Dnešné maskáče sa riadia módnou myšlienkou čím extravagandnejšie tým "maskáčovejšie" samozrejme je to v poriadku, pokiaľ sa bavíme o spoločenských maskáčoch. Tie outdoor si zachovali svoje dekórum a riadia sa starými dobrými časmi. Sú také isté ako pred tými 30 timi rokmi. Klasický "camouflage woodland" vzor.

Samozrejme že dámske maskáče sú výnimka z tohto pravidla, maskáče na ženách sú sexy a ženy akoby to vedeli. Nakoniec už asi ani neexistuje dámske oblečenie ktoré by nebolo vyrobené v maskovacom štýle. Máme dámske maskáčové mikiny a tepláky, nohavice, kraťasy a sukne, blúzky a tuniky, bundy a košele, polokošele a dokonca aj dámske maskáčové spodné prádlo a plavky. Na mužoch sú maskáče akési prirodzené, ale na ženách sú maskáče sexy, no a o to možno aj ide. Takže ak módni dizajnéri vsadili na dámske maskáče, urobili dobre a vyšlo im to, nakoniec ako aj vždy.

Objednajte si od nás Vaše maskáče, ukážte všetkým že aj Vy dokážete byť "trendy" a štýlovosť je samozrejmosťou u Vás a nedajte šancu konkurencii!! Ak to ešte stihnete, objednajte si ešte dnes do 14.oo hod., svoje maskáče a zajtra to jednoducho rozbaľte !! Jednoduché však ?

 

"camouflage" alebo maskáče

Snaha splynúť s prostredím je základným predpokladom prežitia v prírode "camouflage" teda maskovanie využíva väčšina zvierat takmer neustále, kde ide v podstate o prežitie živočíšneho druhu. Jedine človek ako živočíšny druh sa nepotrebuje v civilizovanom svete takto maskovať. Ale nie vždy to platí.

Maskovanie v teréne využil človek prvýkrát keď si obliekol oblečenie so vzorom podobnému prostrediu v ktorom sa nachádzal. Japonskí ninjovia boli asi prví, ktorí využili oblečenie na to aby boli neviditeľní. Legendárny čierny odev bol dokonalý na to aby splynuli v tme.

Predchodcami dnešných maskáčov bol khaki odev anglickej armády v Indii, ktorý bol v indickej džungli omnoho efektívnejší a "skrytejší" ako červenočierna uniforma, ktorú bolo vidiť naďalako a vojaci anglickej kráľovnej boli ľahko viditeľní už z diaľky a teda aj zraniteľnejší. Dovtedy totiž boje monarchií prebiehali na veľkých otvorených priestranstvách, kedy maskovanie nebolo až také dôležité a skôr išlo monarchiám a kráľom o prezentovanie sa armády aby vypadala čo najkrajšie.

Až v bojoch v indickej džungli sa konečne prišlo na to že vojak má väčšiu šancu na prežitie, ak je čo najmenej viditeľný v teréne v ktorom sa práve nachádza. Odvtedy začali používať camouflage oblečenie veľa krajín na svete a stále ho zdokonaľovali. Tak vznikli maskáče.

Maskáče dlho používali len armády takmer všetkých krajín. Postupom času si toto oblečenie obľúbili milovníci prírody. Maksáče s obľubou začali nosiť hubári, rybári ale aj trampisti, zálesáci, bol to odev vhodný na stanovanie, kemping a samozrejme na legendárny "čunder"

Až si toto oblečenie všimli aj tvorcovia módneho ošatenia, vytiahli ho takpovediac z prírody a lesa, dali mu punc štýlovosti a trendu, doplnili základné 4 farby maskáčov (bledohnedá, tmavohnedá, zelená a čierna) aj o iné farby a tak dali vzniknúť pekným a štýlovým maskáčom, v ktorých môžete ísť už pomali kamkoľvek. A maskáče detské, pánske, dámske, pre seniorov, tínedžerov, dokonca aj pre bábätká. Ďalej maskáčová obuv, ponožky, klobúky, čiapky, ale aj maskáčové nože, tašky a batohy, hodinky a okuliare, ale aj posteľné prestieranie, skrátka všetko. Ale pojem "maskáče" zatiaľ platí len pre OBLEČENIE no a uvidíme dokedy.

 

Army shop maskáče :

Maskáčové odevy - pánske, dámske a detské, maskáče, bundy, súpravy, mikiny, kraťasy, vesty, tričká, svetre, tielka, košele, polokošele, nátelníky, tepláky, pláštenky a pončá, spodné prádlo, nadrozmerné odevy a iné maskáčové oblečenie a doplnky ... OUTDOOR ODEVY

ODEVNÉ DOPLNKY : opasky, traky, šatky, šiltovky a šilty, čiapky, klobúky, širáky, kukly, rukavice, šále, nákrčníky, baranice a iné zimné čiapky, podkolienky a ponožky zimné a letné, ponožky vysoké, členkové, alebo zdravotné, vložky a šnúrky do topánok, protišmykové návleky a mnoho iných doplnkov k odevi či obuvi ...

Army shop výbava :army shop nitra

ARMY DOPLNKY : batohy, tašky, poľné fľaše, termosky, maskovacie siete, lovecké nože, mačety, sekáče, army optika, ďalekohľady a puškohľady, rôzna taktická výbava a výstroj, zbrane plynové, dekoračné, expanzné, zábavná pyrotechnika, odznaky, vlajky, nášivky, ID štítky a mnoho iných army doplnkov ...

 

Army shop nitra | maskáče do 24 hod a za skvelú cenu.

www.shop-army.sk ponúka maskáčové oblečenie a maskáčové doplnky k oblečeniu, outdoor a survival výbava na prežitie do prírody, dekorácie, darčeky a iné ...

Army shop nitra maskáče : maskáčové oblečenie pánske, dámske a detské, pre seniorov a tínedžerov a odevné doplnky k maskáčom ...


Army shop : maskáče, termosky, nože, mačety, vreckové nožíky, vesty, mikiny, svetre, čiapky, šiltovky, klobúky, šatky, maskáčové bundy, online

Dekorácie : army dekorácie plechové retro tabule, detské dekorácie, dekoračné predmety do bytu a pod.,

Ochrana osobných údajov


PREHLÁSENIE PREVÁDZKOVATEĽA O SPRACÚVAVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV




Prevádzkovateľ TifanTEX s.r.o. so sídlom Lehota 623 Lehota, 951 36, IČO: 45955824 ako prevádzkovateľ webového sídla [ https://shop-army.sk/ ] (ďalej len „prevádzkovateľ“), že na zaistenie ochrany práv dotknutých osôb prijal primerané technické a organizačné opatrenia, ktoré deklarujú zákonné spracúvanie osobných údajov. Prevádzkovateľ ďalej zaviedol transparentný systém zaznamenávania bezpečnostných incidentov a akýchkoľvek otázok zo strany dotknutej osoby, ako aj iných osôb.


Jednotlivé informácie sa môže dotknutá osoba dozvedieť aj telefonicky na: +421 918 046 176 , emailom: podpora@tifantex.sk , osobne na adrese Lehota 623 Lehota, 951 36, alebo na webovom sídle prevádzkovateľa [ https://shop-army.sk/ochrana-osobnych-udajov ].


Nižšie uvádzame informácie o spracúvaní a ochrane osobných údajov v zmysle nariadenia EP a Rady EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákona SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len: „zákon o ochrane osobných údajov“).



1. Prevádzkovateľ


TifanTEX s.r.o.
Lehota 623 Lehota, 951 36
IČO: 45955824


Vaše údaje spracúvame pre vlastné účely ako Prevádzkovateľ. To znamená, že my stanovujeme účely, pre ktoré Vaše osobné údaje zhromažďujeme, určujeme prostriedky spracúvania a zodpovedáme za ich riadne vykonanie.



2. Zoznam našich sprostredkovateľov a príjemcov, ktorí spracúvajú Vaše osobné údaje



Pri navštívení nášho webového sídla [ https://shop-army.sk/ ] , pri vyžiadaní, pri zaregistrovaní užívateľského konta a zasielaní marketingových materiálov – newslettrov, Vaše údaje spracúva aj ďalší subjekt, ktorý sa nachádza v postavení sprostredkovateľa alebo príjemcu:


Subjekt

Typ služby

Bohemiasoft s.r.o., Rudolfovská tř. 247/85 PSČ 37001
České Budějovice IČO: 28090403

dodávateľ technológií a cloudových služieb,
správca webového sídla, hosting

Direct Parcel Distribution SK, s.r.o., IČO 35 834 498,
so sídlom Technická 7, 82104 Bratislava

doručovateľ objednávky - zásielok,
vyzdvihnutie zásielok od zákazníka,
poskytovanie poštových a zasielateľských služieb

Slovenská pošta, a. s.
Partizánska cesta 9
975 99 Banská Bystrica IČO  36 631 124

doručovateľ objednávky - zasielky,
poskytovanie poštových a zasielateľských služieb




3. Účel spracúvania osobných údajov


V mene TifanTEX s.r.o. ako prevádzkovateľ, získavame od Vás iba tie údaje, ktoré skutočne potrebujeme na poskytnutie plnohodnotnej služby - spracovanie, odoslanie a riadne doručenie Vašej objednávky, pri poskytovaní klientskej a produktovej podpory, alebo pri vybavovaní prípadne vzniknutých reklamácií. Účely spracúvania osobných údajov pri  jednotlivých procesných krokoch sú:

• Pri komunikácii s klientmi telefonicky, osobne, formou elektronickej/papierovej pošty, spracúvame údaje v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia GDPR – oprávneného záujmu za účelom reakcie na Vami podaný dopyt/podnet alebo otázku ohľadne poskytovaných služieb a dodávaných produktov, kedy je nevyhnutné verifikovať relevantnosť požiadavky, alebo realizovať prípadný následný kontakt Vás ako dotknutej osoby


• V prípade prejavenia záujmu o naše služby, pri vytváraní objednávky produktov/služieb telefonicky, osobne, formou elektronickej/papierovej pošty alebo priameho nákupu prostredníctvom internetového obchodu [ https://shop-army.sk/ ]  spracúvame údaje v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR – kde spracúvanie údajov je nevyhnutné na vykonávanie potrebných opatrení podľa Vašich požiadaviek ako objednávateľa pred uzatvorením a potvrdením objednávky, čiže počas procesu predzmluvného vzťahu - napr. identifikácia klienta počas vytvárania, definovania alebo úpravy objednávky, určenie alebo zmena adresy a času dodania, prípadne doplnenia iných potrebných údajov na uzatvorenie objednávky



• Po potvrdení objednávky, čiže po vzniknutí zmluvného vzťahu medzi prevádzkovateľom TifanTEX s.r.o. a Vami ako dotknutou osobou objednávateľom / klientom, pri potrebnej kooperatívnej komunikácií s klientom, pri informovaní o zmenách stavu objednávky, pri finálnom osobnom doručovaní, alebo pri príprave a vystavovaní daňového dokladu (faktúry) spracúvame údaje v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR – kde spracúvanie údajov je nevyhnutné pre naplnenie zmluvného vzťahu, ktorej zmluvnou stranou ste Vy ako dotknutá osoba klient



• Prostredníctvom webového sídla TifanTEX s.r.o. máte možnosť si dobrovoľne vytvoriť a zaregistrovať užívateľské konto, prostredníctvom ktorého je možné realizovať zjednodušené online nakupovanie a evidenciu všetkých nákupov, alebo zaregistrovať si emailovú adresu ako odberateľ produktových noviniek - newslettrov, kde spracúvame údaje v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia GDPR – na základe udeleného súhlasu so spracúvaním Vašich osobných údajov za účelom vytvorenia a vedenia užívateľského konta, alebo za účelom zasielania aktuálnych noviniek formou newslettrov na poskytnutú emailovú adresu



4. Zoznam spracúvaných osobných údajov




• Údaje pri registrácií na odber newslettera – produktových noviniek

-  Adresa elektronickej pošty



• Údaje potrebné pre registráciu užívateľského konta

- Meno a priezvisko
- Adresa elektronickej pošty
- Adresa trvalého bydliska, prípadne iná korešpondenčná adresa pre doručenie zásielky
- Telefónne číslo
- Osobné prístupové heslo



• Údaje potrebné pre realizáciu objednávky

- Meno a priezvisko
- Adresa elektronickej pošty
- Adresa trvalého bydliska, prípadne iná korešpondenčná adresa pre doručenie zásielky
- Telefónne číslo



• Fakturačné údaje

- Meno a priezvisko
- Adresa trvalého bydliska, prípadne iná korešpondenčná adresa pre potreby fakturácie
- číslo účtu / IBAN


• Kontaktné údaje v prípade doručovania zásielky

- Meno a priezvisko
- Adresa trvalého bydliska alebo iná korešpondenčná adresa pre doručenie zásielky
- Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia dátumu, času a miesta doručenia, alebo v prípadne vykonania zmeny v objednávke
- Adresa elektronickej pošty - pre potreby zaslania elektronického potvrdenia objednávky a zmeny stavu objednávky, pre zaslanie dokladu o zakúpení tovaru (faktúra), zároveň ako núdzový komunikačný prostriedok ak zákazník nie je dostupný na uvedenom telefónnom čísle.



5. Doba spracúvania a uchovávania Vašich osobných údajov



Vaše osobné údaje, ktoré sme spracovali, alebo spracúvame v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR – v rámci plnenia záväzkov prevádzkovateľa TifanTEX s.r.o. voči objednávateľom a klientom, ďalej spracúvame za účelom splnenia si našich zákonných povinností na úseku daní a účtovníctva, ktoré nám vyplývajú zo všeobecne záväzných právnych predpisov (napr. uchovávanie jednotlivých účtovných záznamov Vašich potvrdených objednávok a fakturácie pre účely doručenia vybraného tovaru na Vašu kontaktnú adresu v zmysle zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, pre prípady preukázania splnenia si daňových povinností v zmysle daňových právnych predpisov zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov, zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní a pod.), musíme uchovávať po dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi. V každom prípade sa ale riadime zásadou minimalizácie uchovávania osobných údajov v zmysle čl. 5 ods. 1 písm. e) Nariadenia GDPR a preto budú Vaše osobné údaje, ktoré nepodliehajú archivácii podľa osobitných právnych predpisov, vymazané alebo anonymizované.



Osobné údaje spracúvané v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia GDPR – na základe Vami udeleného súhlasu so spracúvaním osobných údajov za účelom vytvorenia a vedenia užívateľského konta, alebo za účelom zasielania aktuálnych marketingových noviniek spracúvame údaje po dobu 3 rokov , alebo do odvolania súhlasu. V prípade končiacej doby spracúvania údajov  realizujme kontakt písomnou formou alebo prostredníctvom elektronickej pošty, kedy je možné súhlas so spracúvaním osobných údajov na definovaný účel obnoviť a predĺžiť na nasledujúce obdobie spracúvania. V prípade neudelenia súhlasu pri obnovovaní a predlžovaní účelu spracúvania, alebo nereagovaní na vykonaný kontakt, Vaše osobné údaje už nebudeme ďalej spracúvať - tzn. automaticky údaje vyradíme z evidencie, elektronické údaje technicky vymažeme zo systémov a fyzicky skartujeme.



Osobné údaje spracúvané v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia GDPR – na základe oprávneného záujmu, ktoré boli získané pri reakcii na Vami podaný dopyt/podnet alebo otázku ohľadne poskytovaných služieb a dodávaných produktov, kedy bolo nevyhnutné verifikovať relevantnosť požiadavky, alebo realizovať prípadný následný kontakt klienta/dotknutej osoby, po vybavení neboli následne postúpené do  predzmluvného  alebo zmluvného vzťahu sú bezodkladne vymazané.



Ako Prevádzkovateľ zabezpečíme výmaz osobných údajov bez zbytočného odkladu po tom, ako: boli ukončené všetky zmluvné vzťahy medzi Vami a Prevádzkovateľom; a/alebo



- zanikli všetky Vaše záväzky voči Prevádzkovateľovi; a/alebo
- boli vybavené všetky Vaše reklamácie a žiadosti; a/alebo
- boli vysporiadané všetky ďalšie práva a povinnosti medzi Vami a Prevádzkovateľom ; a/alebo
- boli naplnené všetky účely spracúvania stanovené právnymi predpismi alebo účely spracúvania, na ktoré ste nám dali súhlas, ak spracúvanie prebiehalo na základe súhlasu dotknutej osoby; a/alebo
- uplynula lehota, na ktorý bol súhlas udelený alebo dotknutá osoba svoj súhlas odvolala; a/alebo
- bolo vyhovené žiadosti dotknutej osoby o výmaz osobných údajov a bol naplnený niektorý z dôvodov odôvodňujúcich vyhovenie tejto žiadosti; a/alebo
- nastala rozhodná právna skutočnosť pre skončenie účelu spracúvania a zároveň uplynula aj ochranná retenčná lehota vymedzená s ohľadom na princíp minimalizácie doby uchovávania osobných údajov;
- a súčasne netrvá oprávnený záujem Prevádzkovateľa, zanikli všetky povinnosti Prevádzkovateľa stanovené všeobecne záväznými právnymi predpismi, ktoré si vyžadujú uchovávanie osobných údajov dotknutej osoby (najmä na účely archivácie, výkonu daňovej kontroly a pod.), alebo ktoré by bez ich uchovania nebolo možné splniť.




Akékoľvek náhodne získané osobné údaje v žiadnom prípade ďalej systematicky nespracúvame na žiadny nami vymedzený účel. Ak je to možné, informujeme dotknutú osobu, ktorej náhodne získané osobné údaje patria o ich náhodnom získaní a podľa povahy prípadu jej poskytneme potrebnú súčinnosť vedúcu k obnoveniu kontroly nad jej osobnými údajmi. Ihneď po týchto nevyhnutných úkonoch smerujúcich k vyriešeniu situácie, všetky náhodne získané osobné údaje bezodkladne bezpečným spôsobom zlikvidujeme.


V prípade záujmu o ďalšie informácie o konkrétnej dobe uchovávania Vašich osobných údajov nás prosím kontaktujte prostredníctvom kontaktných údajov uvedených na našom webovom sídle



6. Zverejnenie údajov


Prevádzkovateľ získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.




7. Cezhraničný prenos osobných údajov


Cezhraničný prenos osobných údajov sa neuskutočňuje.




8. Práva a povinnosti dotknutej osoby



- Zákazník je povinný uviesť iba úplné a pravdivé údaje.
- Zákazník sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.
- Zákazník sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.
- Ako náš klient a dotknutá osoba máte v stanovenom rozsahu právo rozhodovať o nakladaní s Vašimi osobnými údajmi. Uplatniť nižšie uvedené práva si môžete:
- Osobne na kontaktom mieste prevádzkovateľa Lehota 623 Lehota, 951 36;
- Prostredníctvom našej zákazníckej linky: +421 918 046 176 ;
- Prostredníctvom elektronickej pošty: podpora@tifantex.sk   ;
- Písomne na adrese Prevádzkovateľa: TifanTEX s.r.o., Lehota 623 Lehota, 951 36



Budeme sa Vám snažiť odpovedať čo najskôr, vždy Vám však odpovieme najneskôr do 30 dní od doručenia Vašej žiadosti. Platné právne predpisy a Nariadenie GDPR, resp. Zákon Vám zabezpečujú najmä:



Právo na prístup – Máte právo od nás požadovať potvrdenie o tom, či sa spracúvajú Vaše osobné údaje, a pokiaľ tomu tak je, získať kópiu týchto údajov a dodatočné informácie vyplývajúce z čl. 15 Nariadenia, resp. § 21 Zákona. V prípade, že o Vás získavame veľké množstvo údajov, môžeme od Vás požadovať, aby ste špecifikovali svoju požiadavku na okruh konkrétnych údajov, ktoré o Vás spracúvame.



Právo na opravu – K tomu, aby sme o Vás neustále spracúvali len aktuálne osobné údaje potrebujeme, aby ste nám ich zmenu oznámili čo najskôr ako nastane. V prípade, že o Vás spracúvame nesprávne údaje, máte právo požadovať ich opravu.



Právo na výmaz – Ak budú naplnené podmienky článku 14 Nariadenia, resp. § 23 Zákona, môžete požadovať výmaz Vašich osobných údajov. O výmaz preto môžete žiadať napríklad ak ste odvolali Váš súhlas so spracúvaním osobných údajov a neexistuje iný právny základ spracúvania, alebo v prípade, že Vaše osobné údaje spracúvame nezákonne, alebo sa pominul účel, na ktorý sme Vaše osobné údaje spracúvali a nespracúvame ich za iným kompatibilným účelom. Vaše údaje však nevymažeme ak sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.



Právo na obmedzenie spracúvania – Ak budú naplnené podmienky článku 18 Nariadenia, resp. § 24 Zákona, môžete od nás požadovať, aby sme obmedzili spracúvanie Vašich osobných údajov. O obmedzenie preto môžete žiadať napríklad počas toho, ako namietate správnosť spracúvaných údajov alebo v prípade, že je spracúvanie nezákonné a Vy si neželáte, aby sme údaje vymazali, ale potrebujete, aby ich spracúvanie bolo obmedzené počas toho ako si uplatníte Vaše práva. Vaše údaje naďalej spracúvame ak existujú dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.



Právo na prenosnosť – Ak je spracúvanie založené na Vašom súhlase alebo vykonávané za účelom plnenia zmluvy uzatvorenej s Vami a zároveň vykonávané automatizovanými prostriedkami, máte právo od nás obdržať Vaše osobné údaje, ktoré sme od Vás získali v bežne používanom strojovo čitateľnom formáte. Ak o to budete mať záujem a bude to technicky možné, Vaše osobné údaje prenesieme priamo k inému prevádzkovateľovi. Toto právo nebude možné uplatniť na spracúvanie vykonávané z dôvodu plnenia úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci.



Právo namietať voči spracúvaniu – Ak spracúvame Vaše osobné údaje z dôvodu plnenia úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci nám zverenej, alebo pokiaľ je spracúvanie vykonávané na základe našich oprávnených záujmov či oprávnených záujmov tretej strany, máte právo namietať voči takémuto spracúvaniu. Na základe Vašej námietky spracúvanie osobných údajov obmedzíme a pokiaľ nepreukážeme závažné oprávnené dôvody spracúvania, ktoré prevažujú nad Vašimi záujmami, právami a slobodami alebo dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov, osobné údaje naďalej spracúvať nebudeme a Vaše osobné údaje zmažeme. Máte právo kedykoľvek namietať proti spracúvaniu osobných údajov na účely priameho marketingu, vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s takýmto priamym marketingom. Po vznesení námietky Vaše osobné údaje už na tento účel spracúvať nebudeme.



Právo podať sťažnosť – Ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov je v rozpore s Nariadením, resp. Zákonom, máte právo podať sťažnosť na jeden z príslušných dozorných orgánov, najmä v členskom štáte Vášho obvyklého pobytu, miesta výkonu práce alebo v miesta údajného porušenia. Pre územie Slovenskej republiky je dozorným orgánom Úrad pre ochranu osobných údajov, so sídlom: Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika, web: www.dataprotection.gov.sk, tel.: +421 /2/ 3231 3220.



Právo odvolať súhlas – Ak je spracúvanie Vašich osobných údajov založené na súhlase, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na už vykonané spracúvanie. Ak sa kedykoľvek neskôr rozhodnete, že máte záujem opätovne dostávať od nás obchodné a marketingové ponuky o našich produktoch a službách, svoj odvolaný súhlas (respektíve podanú námietku) môžete kedykoľvek znovu udeliť, a to ktoroukoľvek vyššie uvedenou formou kontaktu.


9. Kontaktné údaje Úradu a zodpovednej osoby

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Adresa:
Hraničná 12
820 07, Bratislava 27
Slovenská republika
IČO: 36 064 220

Podateľňa:
pondelok – štvrtok: 8:00 - 15:00
piatok: 8:00 - 14:00

Telefonické konzultácie v oblasti ochrany osobných údajov:
Utorok a Štvrtok od 8:00 do 12:00 +421 2 323 132 20
Sekretariát predsedu úradu +421 2 323 132 11
Sekretariát úradu +421 2 323 132 14       
Fax: +421 2 323 132 34


Hovorca:
mobil: 0910 985 794
e-mail: hovorca@pdp.gov.sk

E-mail :


a) všeobecne: statny.dozor@pdp.gov.sk
b) pre poskytovanie informácií podľa zákona č. 211/2000 Z. z.: info@pdp.gov.sk
c) webové sídlo: webmaster@pdp.gov.sk
d) na podávanie žiadostí o poskytnutie informácie podľa zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám využite on-line formulár.
e) emailová adresa, prostredníctvom ktorej Vám bude Úrad poskytovať poradenstvo v oblasti ochrany osobných údajov.  Je určená pre deti, mládež, študentov, učiteľov, rodičov, ktorí majú podozrenie, že ich osobné údaje boli zneužité: ochrana@pdp.gov.sk

Vzor návrhu na začatie konania o ochrane osobných údajov môžete nájsť na webovom sídle Úradu (https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk/content/konanie-o-ochrane-osobnych-udajov).



10. Zabezpečenie webového sídla




Webové sídlo [ https://shop-army.sk/ ]  používa pri akomkoľvek pripojení užívateľa a prenose akýchkoľvek údajov šifrované pripojenie SSL, ktoré znemožňuje prístup tretích osôb k prenášaným údajom počas ich prenosu na internete a pozmeňovanie takýchto údajov tretími osobami. Databázy prevádzkovateľa obsahujúce osobné údaje sú chránené šifrovaním a neverejnými prístupovými údajmi v súlade s najmodernejšími technickými štandardmi.




11. Zásady používania súborov cookies



V súlade s §55 ods.5 Zákona NRSR č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť Vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového prehliadača pre prípad, že vám aktuálne nastavenie využívania cookies nevyhovuje.



Čo sú cookies?



Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do Vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet) presnejšie do priečinka pre súbory internetového prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, dátum svojho vzniku a informácie pomocou ktorých si vie stránka „všimnúť“ určité vstupy, nastavenia a preferencie (napríklad prihlásenie sa, reč, veľkosť písma a iné preferencie zobrazovania) počas určitého času, takže ich nemusíte pri nasledujúcich návštevách alebo pri pohybe na stránke nanovo zadávať. Cookies môžu tiež slúžiť na zachytenie toho, ako stránku používate, a na jeho analýzu. Existujú tzv. session cookies, ktoré sa vymažú po zavretí okna prehliadača, a tzv. permanentné cookies, ktoré sa ukladajú počas dlhšieho časového obdobia na Vašom harddisku a až po uplynutí určeného času ich prehliadač vymaže.



Používanie cookies



Používaním stránok prevádzkovaných Lehota 623 Lehota, 951 36 vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením Vášho internetového prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies, nevykonáte zmenu nastavení internetového prehliadača a pokračujete v návšteve našich web stránok považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

Súbory cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.




Prečo používame cookies?



Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich Vašim záujmom a potrebám, zlepšovať ich štruktúru a obsah, ako aj na vytváranie zaujímavých ponúk pre Vás. Prevádzkovateľ Lehota 623 Lehota, 951 36 nepoužíva údaje získané používaním cookies ako kontaktné údaje na kontaktovanie prostredníctvom pošty, elektronickej pošty alebo telefónu. V rozsahu, v akom jednotlivé implementované cookies spracúvajú údaje, dochádza k spracúvaniu v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia GDPR – oprávneného záujmu za účelom zachovania čo najlepšej funkcionality a optimalizácii internetovej stránky a propagačných nástrojov, na cielený a efektívny marketing.




Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?



Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete vo voľbe „ pomoc“ každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies.

Konkrétny postup pre najpoužívanejšie webové prehliadače nájdete tu:

Chrome
Safari
Internet Explorer
Firefox
Android

Prečo si ponechať nastavenie cookies?

Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí. V prípade zmeny ich nastavenia však môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.

 

prevodné tabuľky veľkostí odevov a obuvi

 

Pokiaľ nepoznáte svoje veľkostné číslo, potom Vám doporučujeme overiť si Vašu veľkosť podľa našich veľkostných tabuliek. Podľa nameraných hodnôt si potom vyhľadajte v tabuľkách tú správnu veľkosť. Pokiaľ váhate medzi dvomi konfekčnými veľkosťami, vyberte si tú väčšiu. V závislosti od konkrétneho výrobcu totiž môžu byť minimálne odchýlky v týchto hodnotách.

veľkostná tabuľka odevov

univerzálna tabuľka odevov - pánske veľkosti – rozmery uvádzané v cm
veľkosť S M L XL XXL XXXL
veľkosť EUR 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66
obvod pásu 74-77 78-81 82-85 86-89 90-94 95-99 100-104 105-109 110-114 115-119 120-124 125-129
dĺžka nohavíc 100-103 102-104 103-106 105-108 107-109 108-110 109-112 111-114 112-115 114-116 115-117 116-118
obvod hrudníka 86-89 90-93 94-97 98-101 102-105 106-109 110-113 114-117 118-121 122-125 126-129 130-133
dĺžka rukávov 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
výška postavy 166-170 168-173 171-176 174-179 177-182 180-184 182-186 184-188 185-189 187-191 188-192 190-194

veľkostná tabuľka obuvi

prevodná tabuľka obuvi - pánske veľkosti
UK 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11 11,5 12 12,5 13 14
EUR 37 37,5 38 38,5 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43 44 44,5 45 45,5 46,5 47 48 49,5 50,5

 

prevodná tabuľka obuvi - dámske veľkosti
UK 3,5 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11,5
EUR 36 37 37,5 38 38,5 39,5 40 40,5 41,5 42 42,5 43 44 44,5 45 46,5

 

MzM2Y2M1MT